Stone Edge Robot Stofzuiger – Robotstofzuiger met Dweilfunctie – Laadstation – Camera – Afstandsbediening – Wifi & App – Dweilrobot – Huisdieren

195,98

Categorie:

Beschrijving

Productbeschrijving

Ontdek de ultieme oplossing om je huis dagelijks schoon te houden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Deze geavanceerde robotstofzuiger met geïntegreerde dweilfunctie is de ideale keuze voor elk huishouden, ook als je huisdieren hebt. Naast stofzuigen kan deze veelzijdige robot ook dweilen. Het verwisselen van het onderste deel voor de dweilfunctie gaat eenvoudig en snel.

Met de ingebouwde slimme camera kun je de robotstofzuiger zelfs inschakelen wanneer je huisdieren aanwezig zijn. Via de handige app kun je schoonmaakzones instellen en de schoonmaakroute aanpassen. De robot keert automatisch terug naar het oplaadstation zodra hij klaar is met schoonmaken of wanneer de batterij tot 20% is gedaald. Je bedient de robotstofzuiger eenvoudig via je smartphone of met de bijgeleverde afstandsbediening.

Opladen

Optie 1: Schakel de robot in en plaats deze binnen een minuut voor het oplaaddock. Zodra de opstartmelding is voltooid, houd je de CLEAN-knop 3 seconden ingedrukt en laat je deze los. De robot zal automatisch naar het oplaaddock navigeren en beginnen met opladen.

Optie 2: Schakel de robot in en plaats deze binnen een minuut voor het oplaaddock. Druk na de opstartmelding op de oplaadknop op de afstandsbediening. De robot vindt automatisch het oplaaddock en start het opladen.

Optie 3: Schakel de robot in en plaats deze direct op het oplaaddock, zorg ervoor dat de oplaadcontacten correct zijn uitgelijnd. De robot begint onmiddellijk met opladen en geeft een gesproken melding wanneer het proces start.

Schoonmaken en Pauzeren

Nadat je de aan/uit-schakelaar aan de zijkant van de robot hebt ingeschakeld, druk je op de CLEAN-knop om het hele huis schoon te maken. Wil je het schoonmaken onderbreken? Druk dan nogmaals op de CLEAN-knop.

Automatische Reiniging

De robot start na het inschakelen met een zigzagpatroon en werkt zich geleidelijk langs de randen van de kamer. Deze efficiënte reinigingsmodus dekt de hele ruimte. Zodra het schoonmaken is voltooid, keert de robot automatisch terug naar het oplaaddock om op te laden.

Voordelen op een Rij:

● Combineert stofzuigen en dweilen voor een grondige schoonmaak.

● Ruime afval- en watertanks voor langere schoonmaaktijd.

● Bereikt moeiteloos alle randen en hoeken.

● Inclusief handige afstandsbediening.

● Overbrugt gemakkelijk lage obstakels.

● Eenvoudige installatie en bediening met Google Assistant.

● Krachtige en duurzame batterij.

Bestel de robotstofzuiger vandaag nog en geniet van een moeiteloos schoon huis!